Skip to content

Gambas al pil pil – pikante gambas

12/11/2009

Voor 2 personen

Ingrediënten:

+/- 20 gepelde gamba’s, cayennepeper, zout, 4 kleine gedroogde pepertjes(1 cm groot), olijfolie, 4 tenen look, gehakte peterselie voor afwerking.

Bereiding:

Snijd de teentjes look in fijne schijfjes. Verwarm de olie (+/- bodem tot bijna 1 cm bedekt met olie), voeg de look, cayennepeper, zout en kleine pepertjes toe en laat 1 minuut goed doorkoken. Nadien voeg je de scampi’s toe en laat alles nog eens 4 minuten doorkoken. Voor het opdienen bestrooien met wat peterselie en serveren met vers brood.

gambas al pil pil

Advertisements
No comments yet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: