Spring naar inhoud

Cursus Beeldhouwen

24/11/2009

 Beeldhouwcursus van een week in steen of olijfhout door Moira Schepel

– in steen € 360, inclusief 7 nachten verblijf
– in olijfhout € 380, inclusief 7 nachten verblijf
– in steen € 250,- excl. verblijf:
– in olijfhout € 270,- excl. verblijf:

Moira heeft zelf in Nederland les gehad van de befaamde beeldhouwer Karel Gomes, ze heeft deelgenomen aan verschillende tentoonstellingen, ze heeft een eigen werkplaats voor andere kunstenaars gevormd, zelf exposities georganiseerd en jarenlang beeldhouwles gegeven.
De cursus wordt gegeven voor beginners en gevorderden bij het atelier van Moira, op 10 minuten loopafstand van het dorp Cómpeta. In een serene omgeving met inspirerende uitzichten over de kust en de zee (op heldere dagen is zelfs Afrika 160 km verder te zien) krijg je persoonlijke begeleiding om van een ruw stuk steen of olijfhout een abstract of realistisch beeld te vormen. Moira leert je de basistechnieken, maar vooral leert ze je te kijken en vorm te geven. Iedereen die een van Moira’s cursussen volgde ging naar huis met een mooi resultaat.

Maximum aantal deelnemers per cursus: 8 De beeldhouwcursus is van maandag t/m vrijdag van 09.30 – 14.00 uur. Op de vrijdag na afloop van de cursus wordt een grote afscheidsmaaltijd gehouden. De beeldhouwcursus kan met een week worden verlengd of over 2 weken worden verdeeld. De omgeving van Cómpeta nodigt ook uit tot wandelen. In een natuurgebied ter grootte van de halve provincie Utrecht hebben we 27 wandelingen uitgezet. Als je 2 weken blijft kun je een dag beeldhouwen afwisselen met een dag wandelen. Maar ook kun je aansluitend de techniek mozaïek maken leren. 

De begindata van de beeldhouwcursus zijn: 12 oktober en 9 november 2009, 8 februari, 22 maart, 12 april, 17 mei, 14 juni, 12 en 19 juli, 13 september, 11 oktober en 8 november 2010.

Prijs per persoon € 360 (steen) of € 380,- (olijfhout). Deze prijs is inclusief:
– overnachting 7 nachten in pension Hadriano op basis van tweepersoonskamer;
– 5 dagen beeldhouwcursus volgens het programma, koffie en thee;
– werkgereedschap (excl. steen, prijzen naar gewicht);
– grote afscheidsmaaltijd op vrijdag.

 

Eigen werk van Moira kunt u zien op www.competaart.com/moira

Advertenties
2 reacties leave one →
  1. B.Wilgenhof Plante permalink
    24/01/2010 6:03 pm

    Schildert en maakt aquarellen in zijn vrije tijd.Sinds enige maanden met pensioen .Wij (m’n vrouw en ik) reizen in de zomer of najaar met de caravan af naar het Zuiden. Ik wil nog altijd beeldhouwen. Kom dan met auto en caravan. Mogelijkheid voor plaatsing van deze kleine caravan =Zijn met weinig accomodatie tevreden.Echte kampeerders!Uw site voor mij inspirerend!Wacht af en hoop op uw positieve reactie! Berend Wilgenhof Plante /Wija Hut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: